top of page
MODERAN BALET

Najbolji kurs modernog baleta

od sada na Voždovcu 

Imate priliku da uvedete dete u svet baleta na jedan poseban način koji će ga osbosobiti da shvati širu sliku izražavanja kroz pokret.

KAKO IZGLEDA KURS?

Program je napravljen na osnovu višegodišnjeg iskustva našeg predavača. Napravljen  je tako da detetu  pruži SISTEMATSKA znanja iz oblasti savremene igre koja uključuje elemente klasičanog i jazz baleta, street danca, joge, borilačkih veština...

Časovi se održavaju tri puta nedeljno u trajanju od po 45 minuta.Utorak i četvrtak su rezervisani za moderan balet, dok će deca petkom imati časove ritmičke gimnastike.

Posebna vrednost ovog programa je zasebna Viber grupa u kojoj će se nalaziti svi polaznici programa i predavači. Polaznici prethodnih generacija su rekli da im je grupa podjednako važna kao i časovi na kojima prisustvuju njihova deca.

KOME JE KURS NAMENJEN?

Ovaj kurs je za svu decu od 5 do 18 godina, koji žele da zaista shvate sve potencijale svog tela i da savladaju tehnike   i veštine savremene igre.

Ako se već bavite baletom ovaj kurs će vam unaprediti postojeća znanja.

KO ĆE DRŽATI ČASOVE DECI?

Sanja Cvrkotić je dugogodišnji nastavnik baletske školi „Lujo Davičo, nagrađivani igrač savremenog plesa, koreograf i sertifikovani joga instruktor. Ali, pre svega zaljubljenik u moderan balet, ples, igru i rad sa decom.
Sanjina misija je da učenicima svih nivoa i uzrasta pruži više od časova modernog baleta.
Želja joj je da na časovima deca zajedno rastu, da se druže i razvijaju.

CENA KURSA
5000 RSD mesečno

ŠTA JE MODERAN BALET?

Moderan balet je vrsta plesa koja uključuje elemente klasičnog baleta, jazz baleta, gimnastike, street danca, borilačkih veština, joge...

ZAŠTO JE MODERAN BALET PRAVI IZBOR ?

Moderan balet koristi osnovni rečnik klasičnog baleta na drugačiji način, što detetu nudi više prostora za istraživanje i stvaranje.

 

IMPROVIZACIJA

 

Jedan od elemenata modernog balet, kroz koju se podstiče i neguje detetova mašta i kreativnost.

RAZNOLIKOST

Jedan od glavnih razloga zašto moderan balet može ne samo da privuče pažnju deteta, veći da ga zadrži dok vežba, uči i raste tokom godina.

KOJE SU PREDNOSTI MODERNOG BALETA?

Deca koja pohađaju časove modernog baleta razvijaju bolje držanje tela, ravnotežu i fleksibilnost, a pored toga teže kreativnijem razmišljanju i jačanju samopouzdanju u svim aspektima života.

ŠTA OBUĆI ZA ČAS?

Da bi predavač video Vaše pokrete, odeća treba da bude uz telo, posebno u predelu kolena i zglobova. Neki polaznici na sebi imaju helanke, trikoe, drugi nose trenerke i topove ili biciklističke. Na probni čas možete da dođete bosi ili u neklizajućim čarapama.

bottom of page