top of page
  • Writer's pictureBaletski studio Profizio

Generacija 2021/22

Iza nas je još jedna generacija balerinica, predivnih devojčica, koje nas iz dana u dan izneađuju svojom upornošću, zrelošću, empatijom...ma jedna divna bića koja nam osmehe mame svkodnevno.


Kao i svake godine, pa i ove, potrudili smo se da napravimo jedan čaroban dan za naše balerine i njihove roditelje. Dan u kome smo dočarali kako jedna balerina uz sve dugotrajne pripreme za nastup, generalne probe, probe kostima i šminke izađe na scenu i prepusti se svojoj najvernijoj publici.

Na ovogodišnjem koncertu su učestvovale devojčice uzrasta od 3 do 14 godina u različitim koreografijama klasičnog i modernog baleta. Neke od koreografija su već bile predstavljene na domaćim i međunarodnim takmičenjima i festivalima, dok su neke od koreogrfija, kao i njihovi izvođači, bili predstavljeni po prvi put.


Hvala njihovim roditeljima koji su imali poverenja u nas i prepustili nam decu da ih vodimo kroz pustolovinu zvanu balet, onako kako mi mislimo da je najbolje.

Hvala divnoj Sofiji, našoj gimnastičarki, Slađi, Jasni i Sanji što su sve vreme bile uz nas i što su pristale da dišu kao mi, kako bi nam se želje ostvarile.


Moramo i našim porodicama da se zavalimo. Muževima i deci, bakama i dekama. Samo oni znaju kroz kakav period smo prošli i koliko nam je njihova pomoć i razumevanje značilo.

Hvala Dečijem kulturnom centru Beograda na sjajnom gostopimstvu i Vama publiko... Predivan je osećaj izaći i pokoniti se pred punom salom.



Recent Posts

See All
bottom of page