top of page
  • Profizio

Generacija 2018/19


Dragi ljubitelji igre,

još jedna sezona je iza nas, pa je prirodno osvrnuti se i podsetiti na sve što se dešavalo u našem studiju.

Profizio je porastao! Ove godine sezonu je uspešno završilo 80 devojčica uzrasta od 3 do 14 godina! Tokom godine bili smo gosti brojnih takmičenja i festivala i osvojili nove pehare i medalje. Neka deca su po prvi put izašla na scenu. Neka su se radovala što će izaći opet! Uzbuđenje je sve vreme bilo veliko. Entuzijazam koji su naše devojčice pokazivale tokom godine budio je u nama pedagozima želju da damo sve od sebe da deca koju učimo i vaspitavamo u našoj sali zaista osete šta to znači biti balerina. Prošli smo razne faze, obrisali neke suze, savladali strahove, dočekali silne Zubić vile, naučili kako se ponaša na sceni i iza nje, uživali u pripremama pred izlazak na scenu i druženju koje se samo na takvim mestima pretvara u prijateljstva za ceo život.

Upoznali smo jedni druge još malo bolje i porasli za godinu više.

Mnoge stvari su se promenile, ali ono u šta svim srcem verujemo je ideja da samo zajedno možemo više, da samo otvoreni možemo da učimo jedni od drugih, da su deca naši najbolji učitelji i najiskreniji kritičari, da će ljubav pobediti sve!

Uvek ćemo nastojati da njihovim snovima dodamo još malo boje, a njihovim krilima vetar za let. Jedino tako ćemo spokojno moći da kažemo da im prepuštamo ceo svet!

Iskreno vaše,

Nada i Dunja

59 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page